1/6
Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World screenshot 0
Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World screenshot 1
Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World screenshot 2
Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World screenshot 3
Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World screenshot 4
Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World screenshot 5
Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World Icon

Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World

Newsvoice
Trustable Ranking IconGüvenilir
4K+İndirme
30MBBoyut
Android Version Icon4.1.x+
Android sürümü
2.0.36(06-04-2021)En son sürüm
-
(0 İncelemeler)
Age ratingPEGI-3
Yükleme
1
Kurulum dosyasını indir ve aç
2
Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
3
Kurulumu tamamla ve Aptoide'i aç
app-card-icon
DetaylarİncelemelerSürümlerBilgi
1/6

açıklaması Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World

The first news app to combine technology and community, giving you the world’s highest rated, custom news feed - unbiased and tailored to your needs and interests. In-depth reporting on the 2020 US presidential election.


We aggregate reports from major news sites, as well as international and independent media. All sources are conveniently listed under each news summary and every source is tagged with its political leaning. Anyone can write unbiased summaries - our professional journalists and moderators review every edit to keep the highest quality.


The news is broken

In US news, 9 out of 10 reports are controlled by only five corporations. Unbiased news with no political leaning, and different perspectives, is insanely hard to find. It’s time to fix journalism. Together.


Change the news – the world will follow

What we hear and read affects everything in our lives - the food we eat, the things we buy, the people we trust and vote for. The news shapes how we think about the world. When we are in control and get the real news, we make better choices, we hold power to account, we elect better leaders, we can even stop wars.


Stay truly informed

In your custom news feed you see the latest, top and trending, real news, with all their sources listed, for the ultimate convenience. You spend less time and effort on staying truly informed. With unbiased summaries written by our readers and vetted by our journalists, it’s quick and effortless to find the independent reports that truly matter.


Be part of a movement

Newsvoice is built and shaped by our community. As a news reader, you can upvote stories that you find important, and more people will see them. Everyone can add stories and sources that are missing. For the first time ever, there is an entirely open and democratized platform for honest journalism. Together we will build it into the largest and best unbiased news app on the planet.


Give and gain valuable insight

Discuss the latest with our news readers. Share your knowledge and opinion or simply see another angle. With thousands of comments per day, we work hard to feature the well written ones, and save you time and blood pressure.


Try a new approach

News apps, aggregators and websites have streamlined journalism, and the sad result is click bait, bias and a lack of truth. We are not another news app. We give you all the angles.


Experience new levels of convenience

All link sources in your news feed are arranged and carefully tagged with their domain and political leaning.


Support radical transparency

Our process and decision making will always be open and we love when our news readers, give suggestions and constructive feedback on how we do and can do things better. We are all in this together.


Keep up with Newsvoice

Need help using the news app, or have suggestions? Drop us a line or two at info@newsvoice.com


Let’s fix the news. Together.

Teknoloji ile topluluğu birleştiren, size dünyanın en yüksek puan alan, özel haber akışını sağlayan, tarafsız ve ihtiyaçlarınıza ve ilgi alanlarınıza göre uyarlanan ilk haber uygulaması. 2020 ABD başkanlık seçimleri hakkında derinlemesine raporlama.


Büyük haber sitelerinden, uluslararası ve bağımsız medyadan raporları bir araya getiriyoruz. Tüm kaynaklar, her bir haber özeti altında elverişli bir şekilde listelenmiştir ve her kaynak, politik eğilimi ile etiketlenmiştir. Herkes tarafsız özetler yazabilir - profesyonel gazetecilerimiz ve moderatörlerimiz en yüksek kaliteyi korumak için her düzenlemeyi inceler.


Haberler bozuldu

ABD haberlerinde, 10 rapordan 9'u sadece beş şirket tarafından kontrol ediliyor. Politik eğilimi olmayan farklı bakış açıları ve farklı bakış açıları bulmak inanılmaz derecede zordur. Gazeteciliği düzeltmenin zamanı geldi. Birlikte.


Haberleri değiştirin - dünya takip edecek

Duyduklarımız ve okuduklarımız hayatımızdaki her şeyi etkiler - yediğimiz yiyecekler, satın aldığımız şeyler, güvendiğimiz ve oy verdiğimiz insanlar. Haberler, dünya hakkındaki düşüncelerimizi şekillendiriyor. Kontrol ettiğimizde ve gerçek haberleri aldığımızda, daha iyi seçimler yaparız, hesap verme gücümüz vardır, daha iyi liderler seçeriz, hatta savaşları durdurabiliriz.


Gerçekten bilgi sahibi olun

Özel haber feed'inizde, en üst düzeyde rahatlık için tüm kaynakları listelenen en yeni, en popüler ve trend olan gerçek haberleri görürsünüz. Gerçekten bilgi sahibi olmak için daha az zaman ve çaba harcarsınız. Okurlarımız tarafından yazılmış ve gazetecilerimiz tarafından incelenen tarafsız özetlerle, gerçekten önemli olan bağımsız raporları bulmak hızlı ve zahmetsizdir.


Bir hareketin parçası olun

Newsvoice topluluğumuz tarafından oluşturulmuş ve şekillendirilmiştir. Bir haber okuyucusu olarak, önemli bulduğunuz öyküleri oylayabilirsiniz ve daha fazla kişi bunları görecektir. Herkes eksik hikayeler ve kaynaklar ekleyebilir. İlk kez, dürüst gazetecilik için tamamen açık ve demokratik bir platform var. Birlikte gezegendeki en büyük ve en tarafsız haber uygulamasına inşa edeceğiz.


Değerli bilgiler verin ve kazanın

En son haber okuyucularımızla tartışın. Bilginizi ve fikrinizi paylaşın veya başka bir açıdan görün. Günde binlerce yorum ile, iyi yazılmış olanları öne çıkarmak ve size zaman ve kan basıncından tasarruf etmek için çok çalışıyoruz.


Yeni bir yaklaşım deneyin

Haber uygulamaları, toplayıcılar ve web siteleri gazeteciliği kolaylaştırdı ve üzücü sonuç tıklama yemi, önyargı ve gerçeğin eksikliği. Biz başka bir haber uygulaması değiliz. Size tüm açıları veriyoruz.


Yeni rahatlık düzeylerini deneyimleyin

Haber feed'inizdeki tüm bağlantı kaynakları, alan adları ve politik eğilimlerle dikkatlice etiketlenir.


Radikal şeffaflığı destekleyin

Süreç ve karar verme süreçlerimiz her zaman açık olacak ve haber okuyucularımıza, yaptığımız şeyleri nasıl daha iyi yapabileceğimiz konusunda öneriler ve yapıcı geri bildirimler vermeyi seviyoruz. Hepimiz bunun içindeyiz.


Newsvoice şirketinden haberdar olun

Haber uygulamasını kullanma konusunda yardıma mı ihtiyacınız var veya önerileriniz mi var? İnfo@newsvoice.com adresinden bize bir iki satır bırakın.


Hadi haberi düzeltelim. Birlikte.


Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World - Sürüm 2.0.36

(06-04-2021)
Diğer sürümler
Yenilikler neMuch improved commenting system. Adds support for featuring comments, improved commenting rules, and getting notifications when someone replies to your comments.

Henüz yorum veya değerlendirme yok! İlk yorumu yapmak için lütfen

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
İyi Uygulama GarantiliBu uygulamalar virüs, malware ve diğer kötü niyetli saldırılara karşı güvenlik testinden geçti ve herhangi bir tehdit içermez.

Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World - APK Bilgisi

APK sürümü: 2.0.36Paket: com.newsvoice.newsvoice
Android uyumluluğu: 4.1.x+ (Jelly Bean)
Geliştirici:Newsvoiceİzinler:9
Ad: Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & WorldBoyut: 30 MBİndirme: 74Sürüm : 2.0.36Yayın Tarihi: 2021-04-06 09:53:44Min Ekran: SMALLDesteklenen CPU:
Paket kimliği: com.newsvoice.newsvoiceSHA1 İmzası: 09:25:CF:F9:88:77:59:9F:A7:B8:1F:0F:88:11:63:F0:78:35:5F:4AGeliştirici (CN): Viktor LidholtKurum (O): Newsvoice.comYerel (L): StockholmÜlke (C): SEEyalet/Şehir (ST): Stockholm

Newsvoice - Unbiased & Real News Feed, USA & World uygulamasının en son sürümü

2.0.36Trust Icon Versions
6/4/2021
74 i̇ndirme8 MB Boyut

Diğer sürümler

2.0.22Trust Icon Versions
30/7/2020
74 i̇ndirme5.5 MB Boyut
2.0.21Trust Icon Versions
14/7/2020
74 i̇ndirme5.5 MB Boyut
2.0.18Trust Icon Versions
29/4/2020
74 i̇ndirme6 MB Boyut
2.0.17Trust Icon Versions
9/4/2020
74 i̇ndirme5.5 MB Boyut
2.0.13Trust Icon Versions
10/2/2020
74 i̇ndirme5.5 MB Boyut
2.0.12Trust Icon Versions
24/1/2020
74 i̇ndirme5.5 MB Boyut
1.1.29Trust Icon Versions
8/7/2019
74 i̇ndirme9.5 MB Boyut
1.1.27Trust Icon Versions
16/6/2019
74 i̇ndirme9.5 MB Boyut
1.1.26Trust Icon Versions
15/2/2019
74 i̇ndirme11 MB Boyut

Aynı kategorideki uygulamalar

Hoşuna gidebilecekler...